Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali1350g265kcal24.3g29.7g2.7g31.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl630g189kcal29g12g1.9g10.1g
Sipuli (käsittelemätön)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour180g540kcal6.1g7.7g54g1.8g
Katkarapu324g230kcal46.7g2.3g3.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 360g274kcal6.8g55.8g0.7g3.6g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g3093kcal230.4g232.2g126.6g99.4g
Valittu annoskoko3924g1547kcal115.2g116.1g63.3g49.7g
Annoskoko puolitettuna1962g773kcal57.6g58.1g31.7g24.9g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299