Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali150g29kcal2.7g3.3g0.3g3.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl70g21kcal3.2g1.3g0.2g1.1g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour20g60kcal0.7g0.9g6g0.2g
Katkarapu36g26kcal5.2g0.3g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g344kcal25.8g26g14g11g
Valittu annoskoko436g172kcal12.9g13g7g5.5g
Annoskoko puolitettuna218g86kcal6.5g6.5g3.5g2.8g
Arvot/100g100g39kcal3g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299