Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali1500g294kcal27g33g3g34.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl700g210kcal32.2g13.3g2.1g11.2g
Sipuli (käsittelemätön)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour200g600kcal6.8g8.6g60g2g
Katkarapu360g256kcal51.8g2.5g4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g3437kcal255.8g258g140.6g110.2g
Valittu annoskoko4360g1718kcal127.9g129g70.3g55.1g
Annoskoko puolitettuna2180g859kcal64g64.5g35.2g27.6g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299