Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.500g1750kcal66.5g340g12g19g
Kuivahiiva, annos 11g10g36kcal4.5g4g0.6g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g300g960kcal54g129g25.5g54g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g20g148kcal0g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2876g5788kcal250g946g109g146g
Valittu annoskoko1438g2894kcal125g473g54.5g73g
Annoskoko puolitettuna719g1447kcal62.5g236.5g27.3g36.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893