Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.75g263kcal10g51.1g1.8g2.9g
Kuivahiiva, annos 11g1.5g5.4kcal0.7g0.6g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g45g144kcal8.1g19.4g3.8g8.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g869kcal37.6g142.2g16.4g22g
Valittu annoskoko216g435kcal18.8g71.1g8.2g11g
Annoskoko puolitettuna108g217kcal9.4g35.6g4.1g5.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893