Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.100g351kcal13.3g68.1g2.4g3.8g
Kuivahiiva, annos 11g2g7.2kcal0.9g0.8g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g60g192kcal10.8g25.8g5.1g10.8g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g4g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1159kcal50g189.4g21.8g29.2g
Valittu annoskoko288g580kcal25g94.7g10.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna144g290kcal12.5g47.4g5.5g7.3g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893