Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.125g438kcal16.6g85g3g4.7g
Kuivahiiva, annos 11g2.5g9kcal1.1g1g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g75g240kcal13.5g32.3g6.4g13.5g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g5g37kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana719g1447kcal62.4g236.6g27.2g36.4g
Valittu annoskoko360g724kcal31.2g118.3g13.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna180g362kcal15.6g59.2g6.8g9.1g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893