Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.150g526kcal20g102.1g3.6g5.7g
Kuivahiiva, annos 11g3g11kcal1.4g1.2g0.2g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g90g288kcal16.2g38.8g7.7g16.2g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g6g45kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1739kcal75.2g284.2g32.8g43.8g
Valittu annoskoko432g869kcal37.6g142.1g16.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna216g435kcal18.8g71.1g8.2g11g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893