Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.175g613kcal23.3g119.2g4.2g6.7g
Kuivahiiva, annos 11g3.5g13kcal1.6g1.4g0.2g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g105g337kcal18.9g45.2g8.9g18.9g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g7g52kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2029kcal87.6g331.6g38g51.2g
Valittu annoskoko504g1014kcal43.8g165.8g19g25.6g
Annoskoko puolitettuna252g507kcal21.9g82.9g9.5g12.8g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893