Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.200g701kcal26.6g136.2g4.8g7.6g
Kuivahiiva, annos 11g4g14kcal1.8g1.6g0.2g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g120g385kcal21.6g51.7g10.2g21.6g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g8g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2318kcal100g379g43.6g58.4g
Valittu annoskoko576g1159kcal50g189.5g21.8g29.2g
Annoskoko puolitettuna288g580kcal25g94.8g10.9g14.6g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893