Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.25g88kcal3.3g17g0.6g1g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g15g48kcal2.7g6.5g1.3g2.7g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g290kcal12.4g47.4g5.4g7.4g
Valittu annoskoko72g145kcal6.2g23.7g2.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna36g73kcal3.1g11.9g1.4g1.9g
Arvot/100g100g202kcal8.6g33g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893