Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 1086g782kcal175.9g0g7.6g0g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Ruohosipuli 53g12kcal0.7g0.9g0.3g1.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli134g240kcal11.3g2.9g20g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g9kcal0.2g1.5g0.2g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g2126kcal379.2g15.2g56.6g4.8g
Valittu annoskoko1320g1063kcal189.6g7.6g28.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna660g531kcal94.8g3.8g14.2g1.2g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308