Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 1358g977kcal219.9g0g9.5g0g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Ruohosipuli 67g15kcal0.9g1.1g0.4g1.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli167g300kcal14.2g3.7g25g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 17g12kcal0.2g1.9g0.2g0.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.3g14kcal0.7g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2657kcal474.2g19.4g71g5.8g
Valittu annoskoko1650g1329kcal237.1g9.7g35.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna825g664kcal118.6g4.9g17.8g1.5g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308