Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 2173g1564kcal351.8g0g15.2g0g
Tilli, tuore 53g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Ruohosipuli 107g24kcal1.5g1.8g0.6g2.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli267g481kcal22.7g5.9g40g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 27g19kcal0.3g3g0.3g1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g4251kcal758.8g31g113.2g9.4g
Valittu annoskoko2640g2126kcal379.4g15.5g56.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna1320g1063kcal189.7g7.8g28.3g2.4g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308