Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 2445g1759kcal395.8g0g17.1g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli300g541kcal25.5g6.6g45g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 30g21kcal0.4g3.4g0.4g1.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g4783kcal853.6g34.6g127.6g10.8g
Valittu annoskoko2970g2392kcal426.8g17.3g63.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna1485g1196kcal213.4g8.7g31.9g2.7g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308