Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 272g196kcal44g0g1.9g0g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Ruohosipuli 13g3kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli33g60kcal2.8g0.7g5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.3g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g531kcal94.6g3.8g14.2g1g
Valittu annoskoko330g266kcal47.3g1.9g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna165g133kcal23.7g1g3.6g0.3g
Arvot/100g100g81kcal14.3g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308