Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 2716g1955kcal439.7g0g19g0g
Tilli, tuore 67g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Ruohosipuli 134g30kcal1.8g2.3g0.8g3.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli334g601kcal28.4g7.3g50.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 33g23kcal0.4g3.8g0.4g1.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g17g28kcal1.3g5.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g5315kcal948.2g38.6g141.8g11.8g
Valittu annoskoko3300g2657kcal474.1g19.3g70.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna1650g1329kcal237.1g9.7g35.5g3g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308