Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 543g391kcal87.9g0g3.8g0g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruohosipuli 27g6kcal0.4g0.5g0.2g0.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli67g120kcal5.7g1.5g10g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1063kcal189.8g8g28.4g2.4g
Valittu annoskoko660g532kcal94.9g4g14.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna330g266kcal47.5g2g7.1g0.6g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308