Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g3.9g13kcal0.4g2.5g0.1g0.5g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)9g32kcal1.3g6g0.3g0.4g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko43g150kcal4.3g30g0.4g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g389kcal12g77g1.6g10.4g
Valittu annoskoko100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna50g97kcal3g19.3g0.4g2.6g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979