Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g39g125kcal3.9g24.7g0.9g5.5g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)94g321kcal13.2g60.4g2.9g3.8g
Vesi435g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko428g1500kcal42.8g299.9g4.3g42.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3892kcal119.8g770g16.2g104.2g
Valittu annoskoko1000g1946kcal59.9g385g8.1g52.1g
Annoskoko puolitettuna500g973kcal30g192.5g4.1g26.1g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979