Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g47g150kcal4.7g29.6g1.1g6.6g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)113g385kcal15.9g72.5g3.5g4.5g
Vesi522g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko514g1800kcal51.4g359.9g5.1g51.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4670kcal144g924g19.4g125g
Valittu annoskoko1200g2335kcal72g462g9.7g62.5g
Annoskoko puolitettuna600g1168kcal36g231g4.9g31.3g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979