Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g55g175kcal5.5g34.5g1.3g7.7g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)132g449kcal18.5g84.6g4.1g5.3g
Vesi609g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko600g2099kcal60g419.9g6g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5448kcal168g1078g22.8g146g
Valittu annoskoko1400g2724kcal84g539g11.4g73g
Annoskoko puolitettuna700g1362kcal42g269.5g5.7g36.5g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979