Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g78g251kcal7.8g49.3g1.8g11g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)189g642kcal26.4g120.8g5.9g7.6g
Vesi870g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko857g2999kcal85.7g599.8g8.6g85.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g7783kcal239.8g1539.8g32.6g208.6g
Valittu annoskoko2000g3891kcal119.9g769.9g16.3g104.3g
Annoskoko puolitettuna1000g1946kcal60g385g8.2g52.2g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979