Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g90g288kcal9g56.7g2.1g12.6g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)217g738kcal30.4g138.9g6.7g8.7g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko985g3448kcal98.5g689.5g9.9g98.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4598g8947kcal275.8g1770.2g37.4g239.6g
Valittu annoskoko2299g4473kcal137.9g885.1g18.7g119.8g
Annoskoko puolitettuna1150g2237kcal69g442.6g9.4g59.9g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979