Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g12g38kcal1.2g7.4g0.3g1.6g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)28g96kcal4g18.1g0.9g1.1g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko129g450kcal12.9g90g1.3g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1168kcal36.2g231g5g31.2g
Valittu annoskoko300g584kcal18.1g115.5g2.5g15.6g
Annoskoko puolitettuna150g292kcal9.1g57.8g1.3g7.8g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979