Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g141g451kcal14.1g88.8g3.2g19.7g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)340g1155kcal47.6g217.5g10.5g13.6g
Vesi1566g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko1542g5398kcal154.2g1079.7g15.4g154.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g14009kcal431.8g2772g58.2g375g
Valittu annoskoko3600g7005kcal215.9g1386g29.1g187.5g
Annoskoko puolitettuna1800g3502kcal108g693g14.6g93.8g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979