Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g157g501kcal15.7g98.7g3.6g21.9g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)378g1284kcal52.9g241.6g11.7g15.1g
Vesi1740g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko1714g5998kcal171.4g1199.7g17.1g171.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g15566kcal480g3080g64.8g416.8g
Valittu annoskoko4000g7783kcal240g1540g32.4g208.4g
Annoskoko puolitettuna2000g3892kcal120g770g16.2g104.2g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979