Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g180g576kcal18g113.4g4.1g25.2g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)434g1476kcal60.8g277.8g13.5g17.4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko1970g6895kcal197g1379g19.7g197g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9196g17893kcal551.6g3540.4g74.6g479.2g
Valittu annoskoko4598g8947kcal275.8g1770.2g37.3g239.6g
Annoskoko puolitettuna2299g4473kcal137.9g885.1g18.7g119.8g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979