Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g219g702kcal21.9g138.1g5g30.7g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)529g1797kcal74g338.3g16.4g21.1g
Vesi2436g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko2399g8398kcal239.9g1679.5g24g239.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g21793kcal671.6g4311.8g90.8g583.4g
Valittu annoskoko5600g10896kcal335.8g2155.9g45.4g291.7g
Annoskoko puolitettuna2800g5448kcal167.9g1078g22.7g145.9g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979