Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g23g72kcal2.3g14.2g0.5g3.2g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)54g185kcal7.6g34.7g1.7g2.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko246g862kcal24.6g172.4g2.5g24.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g2237kcal69g442.6g9.4g60g
Valittu annoskoko575g1118kcal34.5g221.3g4.7g30g
Annoskoko puolitettuna287g559kcal17.3g110.7g2.4g15g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979