Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g24g75kcal2.3g14.8g0.5g3.3g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)57g193kcal7.9g36.2g1.8g2.3g
Vesi261g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko257g900kcal25.7g179.9g2.6g25.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2335kcal71.8g461.8g9.8g62.6g
Valittu annoskoko600g1168kcal35.9g230.9g4.9g31.3g
Annoskoko puolitettuna300g584kcal18g115.5g2.5g15.7g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979