Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g282g902kcal28.2g177.6g6.5g39.5g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)680g2311kcal95.1g434.9g21.1g27.2g
Vesi3132g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko3085g10797kcal308.5g2159.4g30.8g308.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g28019kcal863.6g5543.8g116.8g750.4g
Valittu annoskoko7200g14010kcal431.8g2771.9g58.4g375.2g
Annoskoko puolitettuna3600g7005kcal215.9g1386g29.2g187.6g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979