Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g31g100kcal3.1g19.7g0.7g4.4g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)76g257kcal10.6g48.3g2.3g3g
Vesi348g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko343g1200kcal34.3g239.9g3.4g34.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3113kcal96g615.8g12.8g83.4g
Valittu annoskoko800g1557kcal48g307.9g6.4g41.7g
Annoskoko puolitettuna400g778kcal24g154g3.2g20.9g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979