Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 881g1257kcal110.1g2.6g90.3g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 54g478kcal0g0g54.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kinkkusuikale Pirkka401g413kcal72.1g7.2g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4317kcal365.2g22.6g309g2.2g
Valittu annoskoko1560g2159kcal182.6g11.3g154.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna780g1079kcal91.3g5.7g77.3g0.6g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458