Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 61g538kcal0g0g60.8g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kinkkusuikale Pirkka451g464kcal81.1g8.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g4857kcal411g25.6g347.6g2.4g
Valittu annoskoko1755g2429kcal205.5g12.8g173.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna878g1214kcal102.8g6.4g86.9g0.6g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458