Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1101g1571kcal137.7g3.3g112.9g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 68g598kcal0g0g67.6g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Kinkkusuikale Pirkka501g516kcal90.1g9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g5397kcal456.6g28.4g386.4g2.6g
Valittu annoskoko1950g2699kcal228.3g14.2g193.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna975g1349kcal114.2g7.1g96.6g0.7g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458