Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g120kcal0g0g13.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kinkkusuikale Pirkka100g103kcal18g1.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1079kcal91.2g5.8g77.2g0.6g
Valittu annoskoko390g540kcal45.6g2.9g38.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna195g270kcal22.8g1.5g19.3g0.2g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458