Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g625g127kcal3.8g23.8g1.9g8.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g250g68kcal3.2g12g0.2g4.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g25g24kcal0.3g4.5g0g0g
Oliiviöljy 125g1105kcal0g0g125g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g63g161kcal23.7g0.4g7.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g63g16kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g3001kcal62g81.4g268.6g26g
Valittu annoskoko1150g1501kcal31g40.7g134.3g13g
Annoskoko puolitettuna575g750kcal15.5g20.4g67.2g6.5g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499