Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g875g178kcal5.3g33.3g2.6g12.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g350g95kcal4.5g16.8g0.3g5.9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g35g34kcal0.4g6.4g0g0g
Oliiviöljy 175g1548kcal0g0g175g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g88g226kcal33.2g0.5g10.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g88g22kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g4202kcal86.8g114g376g36.4g
Valittu annoskoko1610g2101kcal43.4g57g188g18.2g
Annoskoko puolitettuna805g1050kcal21.7g28.5g94g9.1g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499