Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g50g14kcal0.6g2.4g0g0.8g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g13g32kcal4.7g0.1g1.4g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g13g3.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g600kcal12.4g16.4g53.6g5.2g
Valittu annoskoko230g300kcal6.2g8.2g26.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna115g150kcal3.1g4.1g13.4g1.3g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.6g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499