Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g100g27kcal1.3g4.8g0.1g1.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g25g65kcal9.5g0.1g2.9g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g25g6.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1201kcal24.8g32.4g107.6g10.4g
Valittu annoskoko460g600kcal12.4g16.2g53.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna230g300kcal6.2g8.1g26.9g2.6g
Arvot/100g100g131kcal2.7g3.5g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499