Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit2000g340kcal32g44g4g38g
Aurajuusto (Valio), annos 17g240g816kcal48g0g69.6g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6540g2642kcal160.6g88.6g183.2g76g
Valittu annoskoko3270g1321kcal80.3g44.3g91.6g38g
Annoskoko puolitettuna1635g661kcal40.2g22.2g45.8g19g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190