Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit333g57kcal5.3g7.3g0.7g6.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g40g136kcal8g0g11.6g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.5g28kcal0g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1090g440kcal26.6g14.6g30.6g12.6g
Valittu annoskoko545g220kcal13.3g7.3g15.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna273g110kcal6.7g3.7g7.7g3.2g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190