Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit500g85kcal8g11g1g9.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g60g204kcal12g0g17.4g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1635g660kcal40.2g22.2g45.8g19g
Valittu annoskoko818g330kcal20.1g11.1g22.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna409g165kcal10.1g5.6g11.5g4.8g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190