Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka480g408kcal86.4g0g6.2g0g
Kevytmaito (Valio)400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly60g215kcal7.8g41.4g1.8g6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)60g156kcal15.6g0.9g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g2948kcal258.4g143.6g145.8g24.6g
Valittu annoskoko1316g1474kcal129.2g71.8g72.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna658g737kcal64.6g35.9g36.5g6.2g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956