Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka600g510kcal108g0g7.8g0g
Kevytmaito (Valio)500g230kcal16g24g7.5g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly75g269kcal9.7g51.7g2.2g7.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos75g540kcal0.4g0.4g60g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)75g195kcal19.5g1.1g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g3685kcal323g179.6g181.8g30.6g
Valittu annoskoko1645g1842kcal161.5g89.8g90.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna823g921kcal80.8g44.9g45.5g7.7g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956