Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka720g612kcal129.6g0g9.4g0g
Kevytmaito (Valio)600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly90g323kcal11.7g62.1g2.7g9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos90g648kcal0.4g0.4g72g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Parsakaali brokkoli 180g63kcal8.3g3.5g0.5g4.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)90g234kcal23.4g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g4422kcal387.6g215.4g218.6g36.8g
Valittu annoskoko1974g2211kcal193.8g107.7g109.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna987g1105kcal96.9g53.9g54.7g9.2g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956