Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka840g714kcal151.2g0g10.9g0g
Kevytmaito (Valio)700g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly105g377kcal13.6g72.4g3.1g10.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos105g756kcal0.5g0.5g84g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Parsakaali brokkoli 210g74kcal9.7g4.1g0.6g5.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)105g273kcal27.3g1.6g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4606g5158kcal452.2g251.4g254.8g42.8g
Valittu annoskoko2303g2579kcal226.1g125.7g127.4g21.4g
Annoskoko puolitettuna1152g1290kcal113.1g62.9g63.7g10.7g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956