Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka960g816kcal172.8g0g12.5g0g
Kevytmaito (Valio)800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly120g431kcal15.6g82.8g3.6g12g
Oivariini, juokseva, rasvaseos120g864kcal0.6g0.6g96g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)120g312kcal31.2g1.8g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g5895kcal517g287.6g291.4g49g
Valittu annoskoko2632g2948kcal258.5g143.8g145.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna1316g1474kcal129.3g71.9g72.9g12.3g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956