Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka120g102kcal21.6g0g1.6g0g
Kevytmaito (Valio)100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly15g54kcal1.9g10.3g0.4g1.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)15g39kcal3.9g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g737kcal64.6g35.8g36.4g6g
Valittu annoskoko329g368kcal32.3g17.9g18.2g3g
Annoskoko puolitettuna165g184kcal16.2g9g9.1g1.5g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956